Typography

023 Haarlem Gezondheid - Is de diagnose dementie vastgesteld bij uw vader, moeder of partner? Dan zal bij uw naaste na verloop van tijd de behoefte aan hulp en ondersteuning toenemen. Zeker wanneer hij of zij het liefst zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Herkent u als mantelzorger deze situatie? Wellicht kan de particuliere zorg van thuiszorgorganisatie Zuster Jansen dan de uitkomst bieden. Kiezen voor particuliere thuiszorg heeft meerdere voordelen. Hieronder leest u welke dit precies zijn.

Individuele aandacht staat centraal

Bij de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen staat individuele aandacht voor de cliënt centraal. De zorgverleners hebben veel ervaring met dementie en zullen uw naaste - in elke ziektefase - goed begeleiden en verzorgen. Ook met een relatief intensieve zorgvraag, kunt u bij Zuster Jansen terecht voor 24-uurs zorg. Hierbij geeft u de belangrijke zorgtaken geheel uit handen.

Naast de verzorging, kunnen er ook andere aspecten aan de zorg worden toegevoegd. Hierbij houdt Zuster Jansen altijd rekening met de hobby’s en interesse van uw naaste. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan helpen met aankleden en wassen, maar ook aan wandelen en spelletjes spelen.

Geen wachtlijsten: snel hulp

Een ander voordeel is dat er bij de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen geen sprake is van wachtlijsten. Dit is vaak wel het geval in de reguliere thuiszorg. U voorkomt hiermee veel stress en de kans dat u langere tijd zonder de gewenste zorg zit. Er kan direct een plan worden gemaakt om zo snel mogelijk de juiste zorg te starten.

Een klein, vast team

Kunnen vertrouwen op de zorgmedewerker is erg belangrijk voor naasten. Het is daarom fijn dat er bij Zuster Jansen wordt gewerkt met vaste en kleine teams van maximaal 5 personen. Zo weet u precies wie er over de vloer komt en heeft u, en uw naaste, niet constant te maken met wisselende zorgverleners. Dit werkt zeer positief bij de één op één aandacht waarvan sprake is bij particuliere thuiszorg.

24-uurs zorg aanvragen

Zuster Jansen biedt ook particuliere thuiszorg in Haarlem. De kosten voor particuliere thuiszorg zijn voor eigen rekening, maar het is goed mogelijk dat uw naaste met dementie recht heeft op een persoonsgebonden budget (pgb). Dit zal een deel van de kosten opvangen.

Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Haarlem? Neem dan telefonisch contact op met Zuster Jansen of vul het contactformulier in op de website.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

25 oktober 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen