Typography

023 Sport, Voetbal, Accommodatie HFC – Enige tijd geleden heeft iedereen die voetbal een warm hart toedraagt, met veel plezier kunnen kijken naar een eerste filmimpressie van het nieuwe clubhuis van de Koninklijke HFC te Haarlem.

Een fraai gefilmde voorstelling van het toekomstige ‘HFC-Huis’ waarin HFC-voorzitter Dirk-Jan Rutgers en architect Heiko Hulsker uit de doeken deden hoe dit ‘huis’ er in grote lijnen uit gaan zien en hoe alle accommodatie faciliteiten gestalte krijgen. Deze eerste film was een prima PR-tool om onder andere ook sponsors te interesseren om de club financieel te ondersteunen met de realisatie van deze grootse plannen.

 Inmiddels zijn we weer een tijd verder en is er in samenwerking met de voorzitter een nieuwe film samengesteld waarin Dirk-Jan Rutgers uitgebreid ingaat op de voortgang en de vele aspecten die ten grondslag liggen aan de start van de bouw van de compleet nieuwe accommodatie. Graag had Dirk-Jan deze film live getoond in het clubhuis aan alle belangstellenden, maar corona-onrustzaaier gooit opnieuw roet in dit fraaie eten. En dus heeft men besloten deze film online te zetten.

 

 

NLMagazines.com en 023magazine.nl willen u deze film uiteraard niet onthouden en verwijzen dan ook graag naar deze unieke film, die hier kunt aanklikken.

In de toekomst volgen ongetwijfeld nog meerdere informatieve filmbeelden over de voortgang van het ‘Nieuwe HFC-huis’ die wij u uiteraard niet zullen onthouden. Blijf ons dus volgen.

 

 

Jos de Jong

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

04 december 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen