Typography

023 Haarlem Sport - Tijdens de recente Algemene Vergadering van de Koninklijke HFC werden drie HFC’ers gedecoreerd. Caspar Dekker, Frans Stijnman en Hans Wolf waren dit keer de gelukkige gedecoreerden vanwege hun tomeloze inzet voor de Haarlemse voetbalvereniging. 

Jeugdparaplu
De Jeugdparaplu was voor Caspar Dekker, Hoofd Jeugdopleiding van HFC. Caspar heeft er alles aan gedaan om gedurende de afgelopen ‘coronamaanden’ de voetballende jeugd van HFC, zo goed en kwaad als het kon, een zo goed mogelijke voetbaltijd te geven met onder andere onderlinge  voetbalpotjes waarbij hij teams van uiteenlopende niveaus tegen elkaar liet spelen. In een periode waarin het regende van beperkende coronamaatregelen is hij er met een grote mate van inventiviteit in geslaagd onze jeugd – zowel in het breedte- als selectievoetbal en zowel bij de jongens als de meisjes – droog te houden met het organiseren van veilige trainingen en spelvormen.  Niet voor niets wordt Caspar bijzonder gewaardeerd voor zijn enorme enthousiasme om, voor zover het mogelijk is het jeugdvoetbal ten tijde van deze corona-ellende op een alternatieve maar zeker ook bijzondere wijze draaiende te houden. 
Coen van den Heuvel, voorzitter van het jeugdbestuur, steekt zijn lof dan ook niet onder stoelen of banken en laat zich niet onbetuigd om de kwaliteiten van Caspar nog eens extra te verwoorden. Zie hiervoor  https://eyecons.com/videos/jeugdparaplu-voor-caspar-dekker-6252?utm_medium=share


Begeerbeker

De Begeer Beker ging naar Frans Stijnman. Frans heeft zich ontwikkeld tot de grote man binnen HFC’s Scheidsrechterscommissie. Hij is tevens de oprichter van de HFC Arbitrage Academy, waarbij hij met zijn team zorgt voor de jaarlijkse opleiding van zo’n 120 clubscheidsrechters voor de jeugd en senioren.


Gouden Speld

Een Gouden Speld was er  ten slotte voor Hans Wolf, die in 1992 zijn scheidsrechtersdiploma haalde en sindsdien onafgebroken als clubscheidsrechter wedstrijden bij de jeugd en senioren leidt. Verder is Hans zeer actief betrokken bij de begeleiding van de G-jeugd. Zijn enthousiasme werkt bijna aanstekelijk hetgeen een zeer positief uitwerking heeft op alle G-teams die bij de Koninklijke hun voetbalplezier beleven. Wat een geweldige aanwinst, die man.


Jos de Jong

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

04 december 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen