Typography

023 Heemstede Sport - Er is iets bijzonders gaande bij R.C.H.! Hoewel het sociale leven van jong en oud al maanden grotendeels stilligt, heeft R.C.H. een manier gevonden om naast de trainingen door de weeks de jeugd ook op zaterdag een aantrekkelijk programma te bieden. Onze activiteiten staan op de meeste social media vermeld. Straatvoetbal, onderlinge toernooien, trainen in het bos, Sinterklaas, poffertjesdag en iets langer terug de AJAX clinic.

Ik ben trots op iedereen die hier een bijdrage aan levert. We zijn hiermee echt een positieve uitzondering in de regio. Natuurlijk missen we het wedstrijdelement dat hoort bij spelen tegen andere verenigingen. Ik verwacht dat we daar dit seizoen nog wel aan toe gaan komen; nog even geduld!

Ook organisatorisch is er veel in beweging. We bouwen aan een nieuwe bestuurlijke structuur met ook diverse nieuwe gezichten. De klusploeg draait op volle toeren: de oude kleedkamers zijn opgeknapt en ook de kantine is verfraaid met nieuwe lampen. De komende periode wordt de achterkant van het clubhuis gerenoveerd en wordt er gewerkt aan een nieuw R.C.H. museum. Er staat nog veel meer op stapel en daarover informeren we u later.
Tot snel op onze mooie club! 

Groet, Walter Groen - jeugdvoorzitter R.C.H.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

09 maart 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen