Typography

023 Heemstede Sport - Het is lente! Lekker voetballen met een waterig ochtendzonnetje. De afgelopen periode hebben we samen het maximale uit de lockdown gehaald. De 7-kamp, de clinics en de onderlinge competities, het was erg leuk....en toch....toch missen we het voetballen tegen andere verenigingen. Helaas is van een hervatting van de competitie vooralsnog geen sprake.

De KNVB en R.C.H. staan in de startblokken om zodra het weer kan een regiocompetitie aan te bieden. Deze regiocompetitie, ook wel fietscompetitie genoemd, betekent letterlijk met je team voetballen tegen een team van een andere voetbalvereniging in de directe omgeving (op fietsafstand). Op deze manier zijn de reisbewegingen het kleinst en daarmee de kans op besmettingen ook. Misschien over een paar weken. 

Als bestuur zijn we gestart met de voorbereiding van het komende seizoen. We spreken komende weken met jeugdleden, leiders én trainers. Ik ben verheugd te kunnen melden dat Wilco Eindhoven vanaf volgend jaar de functie van Hoofd Technische Zaken in het bestuur gaat vervullen. In die rol  bewaakt hij de sportieve cultuur en het lange termijn beleid op voetbal technisch vlak. 

De grootste verandering is echter onze nieuwe Technisch Jeugd Coördinator. Na een lange periode van 6 jaar waarin Alfred Visscher hét gezicht was van de R.C.H. jeugd en het fantastisch heeft gedaan, heeft hij aangegeven dat het goed is als iemand anders komend seizoen het stokje overneemt. Gelukkig blijft Alfred in de toekomst betrokken bij R.C.H.! Vanaf deze zomer neemt Hernàn Noorman de rol van Technisch Jeugd Coördinator over en wordt hij het nieuwe gezicht van de jeugd. Nou ja, nieuw....Hernàn is een oud-RCH-er en voetballer in hart en nieren. Binnenkort ziet u hen geregeld op ons mooie park.

Walter Groen - Jeugdvoorzitter R.C.H.

Ik ben Wilco Eindhovenen ben 51 jaar. Ik ben werkzaam als Omgevingsmanager bij de gemeente Amstelveen en Aalsmeer.R.C.H. is geen onbekend terrein voor mij. Na een periode van 15 jaar (1999 t/m 2014) aan RCH te zijn verbonden in diverse functies (jeugd- senioren- keeperstrainer, bijna 12 jaar TJC) ben ik in 2014 training gaan geven bij Kon. HFC. Na zes jaar HFC, werk ik nu als trainer bij BSM O19 en Hoofddorp.Ik ga mij bij RCH bezig houden met de technische zaken.  

Ik ben Hernàn Noorman, getrouwd met Mirjana en vader van 4 prachtige kinderen. Drie dochters en een zoon. Ik ben eigenaar van een breed inzetbaar schoonmaakbedrijf in Haarlem en omstreken. Mijn voetbalcarrière begon ik bij Kon. HFC. Daarna heb ik onder andere bij VSV, RCH en DSOV gevoetbald. Ik heb ontzettend veel zin in de functie van Technisch Jeugd Coördinator en kijk ernaar uit de jeugdspelers en trainers te ondersteunen en laten groeien. Ik ga daar mijn uiterste best voor doen. Tot langs de velden!

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

14 april 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen