Typography

023 Heemstede Sport - Nog een paar maanden school en dan is het zomervakantie. De coronacijfers gaan de goede kant op, nu de temperatuur nog. Als de ontwikkelingen doorzetten dan kunnen we ons de komende weken verheugen op enkele versoepelingen. 

Regiocompetitie
Normaal eindigt het voetbalseizoen zo'n beetje eind mei met in juni dan nog enkele toernooien. Dit jaar zijn er helaas geen toernooien (ook geen R.C.H. toernooi) maar hopen we, net als de KNVB, dat we in het kader van de regiocompetitie nog enkele wedstrijden tegen clubs in de buurt kunnen spelen. De regiocompetitie, ook wel fietscompetitie genoemd, betekent letterlijk met je team voetballen tegen een team van een andere voetbalvereniging in de directe omgeving (op fietsafstand). Op deze manier zijn de reisbewegingen het kleinst en daarmee de kans op besmettingen ook. Op dit moment mag dat helaas nog niet maar wie weet ergens de komende weken wel. Wordt ook de regiocompetitie door de KNVB afgelast, dan ligt er een speelschema op de plank om onderling te spelen tegen HFC. Fingers crossed. 

De afgelopen periode hebben we weer leuke activiteiten voor alle jeugdleden op de zaterdagen georganiseerd. We horen dat we daar echt uniek in zijn! En we merken gelukkig dat iedereen van RCH de zaterdagactiviteiten ook waardeert. Fijn om te horen! Voetgolf, de activiteit van afgelopen zaterdag, was hier weer een mooi voorbeeld van. We blijven dit doen tot eind juni!

Hernàn Noorman
De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is in volle gang. Hernàn Noorman die volgend seizoen als TJC Alfred Visscher opvolgt, heeft samen met Wilco Eindhoven gesprekken gevoerd met de trainers en  afgelopen week ook kennis gemaakt met de leiders van de teams. Er is veel vertrouwen over en weer. In deze nieuwsbrief meer informatie over het proces hoe we komen tot een nieuwe teamindeling. Ook leest u in deze brief informatie m.b.t. overschrijvingen en opzeggingen. 

Over RCH
R.C.H. is in de eerste plaats een voetbalvereniging. Het gaat bij de jeugd om: plezier, ontwikkeling én resultaat. In die volgorde! Meer en meer beginnen de inspanningen van vele ouders de vruchten af te werpen; leiders en kinderen kennen elkaar, maken plezier en we noteren zelfs een voorzichtige groei!


Walter Groen - jeugdvoorzitter R.C.H.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij