Typography

023 Bentveld, Zandvoort Evenementen & Sport - Bewoners van Bentveld hebben, net als de bewoners van Zandvoort, een doorlaatbewijs nodig om op en rond de dagen van de Grand Prix thuis te kunnen komen. Dit werd onlangs bekend tijdens een online bewonersbijeenkomst die de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix (DGP) had georganiseerd.

De fysieke afsluiting van Zandvoort is in tegenstelling tot eerdere berichten, nu niet meer bij de rotonde voor Nieuw Unicum, maar bij de rotonde op de ‘Viersprong’, bij de Haringbuys in Aerdenhout. Vanaf dat punt heeft van donderdag 2 september om 00.01 uur tot en met maandag 6 september 05.00 uur geen enkel voertuig zonder doorlaatbewijs de mogelijkheid tot verdere toegang. Tijdens deze spectaculaire dagen is Bentveld eveneens niet te bereiken via de Zeeweg/Boulevard Barnaart. Die route wordt vanaf camping De Lakens tot de rotonde bij het NH Hotel voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten.

Compensatie inwoners Zandvoort en Bentveld
Als genoegdoening voor deze tijdelijke ‘overlast’ zijn alle bewoners van Zandvoort en Bentveld in de middag van 2 september uitgenodigd op het circuit om eens en kijkje te nemen achter de schermen van deze enorme organisatie en om onder het genot van een hapje en een drankje te zien wat er allemaal is georganiseerd voor het ‘Circus van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix’.

Meer informatie
Heeft u vragen over doorlaatbewijzen en andere relevante zaken met betrrekking tot de bereikbaarheid gedurende deze dagen, neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij