Typography

(Mogen we niet na vijven? Dan doen we het gewoon voor achten …..) - 023 Haarlem Sport - De introductie van de nieuwe maatregelen heeft uiteraard ook gevolgen voor het trainingsschema. Om ervoor te zorgen dat er toch nog getraind kan worden is er afgelopen weekend door Caspar Dekker weer een heel nieuw trainingsschema uit de hoge hoed getoverd. Uiteraard worden wij daarbij beperkt door de schooltijden en het feit dat we om 17.00 moeten stoppen met trainen. Maandag was de eerste dag van het schema en dat zorgde voor een drukte van belang op de velden.

Helaas is het niet mogelijk om alle teams te laten trainen na schooltijd maar daar is uiteraard ook een oplossing voor gevonden. Zo stonden op dinsdagmorgen om 6.45 de spelers van de O14 selectie klaar om voor school te gaan trainen o.l.v. Marco Trox en Toby Braaij!
Wie zei er ook alweer dat de jeugd tegenwoordig alleen maar wil gamen…?

Laten we hopen dat we in ieder geval weer snel kunnen terugkeren naar de ‘oude’ trainingssituatie. Maar het is mooi om te zien dat er wederom snel en vooral vindingrijk is gereageerd op de nieuwe situatie.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

27 januari 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij