Typography

023 Heemstede Sport - Het gaat de goede kant op! Gelukkig mogen alle leeftijden weer trainen en wedstrijden spelen. Fijn om ook weer ouders langs de kant en in de kantine te zien. Jammer dat door de vele coronabesmettingen best veel trainingen en wedstrijden worden gecanceld. Nog even volhouden... het eind is in zicht...of beter gezegd het begin van hopelijk een normaal vervolg van het seizoen. 

Als je R.C.H. volgt op de sociale media zal je hebben gezien dat RCH op zoek is naar nieuwe trainers. Waarom? Wij vinden dat de samenwerking met CIOS niet loopt zoals we willen en gaan proberen - volgend seizoen - op alle teams een vaste trainer te zetten.

Zoals vorige nieuwsbrief al aangekondigd zijn we gestart met de app "inzetrooster" voor kantinediensten. Iedereen heeft een link gehad waarmee je de kantinediensten kunt plannen (zo niet kijk even in je SPAM). Heb je echt geen mail ontvangen laat het mij weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kan je onmogelijk je kantinedienst invullen (gezondheid etc.) laat ons dat dan aub weten. Er zijn genoeg andere dingen te doen. We zijn heel blij dat zoveel mensen al een bardienst hebben ingepland en het zo goed loopt!

Hebben jullie al gehoord wie de nieuwe hoofdtrainer wordt van R.C.H.? Nee niet Hernán :-) die is en blijft bij de jeugd. Hij gaat intensief samenwerken met Robbert Breedijk. Robbert is geen onbekend in onze regio en gaat het voetbal bij R.C.H. door ontwikkelen. Bij R.C.H. blijft voorop staan: Plezier, Ontwikkeling en Resultaat (in die volgorde)

We groeien in het vrouwenvoetbal.…………….Bij deze nodigen wij alle meiden tussen de 14 en 18 jaar, dames 18+ en 35+ uit om op vrijdagavond van 19 tot 20:30 uur om met onze dames mee te trainen. Dit is natuurlijk vrijblijvend. Plezier staat bij ons voorop dus of je nu wel of geen ervaring hebt met voetbal het maakt helemaal niets uit. Wees welkom! 

Bron: Cassandra Hart - jeugdvoorzitter R.C.H.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

20 mei 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij