Typography

023 Heemstede Sport - Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf zie ik voor het eerst sinds weken een waterig zonnetje maar moet ik verplicht binnen blijven. Helaas heeft corona nu ook mij bereikt. Voel me overigens wel een soort van okay. Een goed moment voor het maken van een nieuwsbrief :-) We hebben een hoop informatie te delen en blikken terug op de afgelopen weken maar kijken ook vooruit naar het einde van het seizoen .. .en daarna!

De afgelopen weken vielen niet mee. Door hoge griepcijfers vielen er veel wedstrijden uit. Helaas hebben we daarnaast ook afscheid genomen van enkele trainers en loopt het ook met de CIOS niet altijd lekker. Ook bij het eerste elftal van R.C.H. op zondag loopt niet alles op rolletjes. Hopelijk pakken zij snel de draad weer op. Als jeugdcommissie doen we wat we kunnen om de gaten op te vullen maar 100% lukt dat natuurlijk nooit. Wij hopen op jullie begrip en doen gelijktijdig aan iedereen het verzoek om waar mogelijk een steentje bij te dragen aan de vereniging als commissielid, trainer, sponsor, bardienst, scheidsrechter... Wij zijn in de jeugdcommissie op zoek naar versterking!  

Gelukkig zijn er heel veel lichtpuntjes! De jongste jeugd (racers) zijn sinds begin van dit jaar explosief gegroeid mede dankzij de inspanningen van Mik, Denise, Rob, Maarten en Magiel. Ook in andere teams druppelen zo her en der nieuwe leden binnen. Ook mogen we binnenkort als R.C.H. enkele Oekraïense vluchtelingen verwelkomen. Wij zullen ons best doen ze hartelijk te ontvangen. Wie de weg naar de kantine inmiddels goed weten te vinden zijn spelers en ouders van 018, 019, de voetbalpapa's, veteranen én natuurlijk ons damesteam! De sfeer zit er goed in en er zijn geruchten dat er binnenkort een feest aankomt voor de ouders van R.C.H. 
 
Het voetbalseizoen eindigt dit jaar eind mei. Enkele teams doen mee voor de prijzen maar belangrijker we zien blije gezichten. In de maand juni kunnen teams zich inschrijven voor toenooien. R.C.H. kiest ervoor om geen toernooi te organiseren, maar in plaats daarvan een jeugdweekend en wel op 11 en 12 juni. 

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is in volle gang. Hernàn Noorman zal ook volgend jaar de TJC zijn en is al druk bezig met het formeren van de teams. Mocht je nu al weten dat je volgend jaar R.C.H. gaat verlaten (liever niet) laat dit dan zo snel mogelijk weten. Tenslotte zijn we al jeugdcommissie blij als ouders initiatieven ontplooien (bb1, pubquiz etc.). Doe dat vooral (en stem aub de datum even af met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) We zijn er voor elkaar en R.C.H. is van ons allen.

Cassandra Hart - jeugdvoorzitter R.C.H

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

20 mei 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij