Typography

023 Haarlem Sport/uitgaan/maatschappij - Verkoeling zoeken in het water is altijd fijn. In Haarlem kunt u natuurlijk veilig zwemmen in onze zwembaden. En ook de Molenplas en Veerplas zijn officiële zwemplekken. Op zwemwater.nl staat een overzicht van alle officiële zwemlocaties in de regio. De kwaliteit van het zwemwater wordt hier regelmatig gecheckt. 

Zwemmen in het Spaarne mag niet. Dit is omdat het Spaarne een officiële route is voor beroepsvaart. Zwemmers zijn voor opvarenden van een binnenvaartschip nauwelijks zichtbaar en worden snel meegezogen door de sterke onderstroom van het schip. Ga daarom altijd zwemmen bij een officiële zwemlocatie.

Gratis uw flesje vullen
Water drinken is gezond, zeker met deze warmte. In Haarlem staan 12 watertappunten waar u gratis uw waterfles kunt (bij)vullen. Bekijk de kaart met alle tappunten. 

Ga het water op
Een bootje huren, een drankje doen op een terras aan het water, kanoën of suppen. Haarlem heeft ook veel mogelijkheden om je te vermaken op of aan het water. Op de website van Haarlem Marketing vindt u tips. 

Bron: Gemeente Haarlem

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij