Typography

023 Hoofddorp Lifestyle & Gezondheid - Op 23, 24 en 25 september worden in heel Nederdalend de nationale burendagen georganiseerd, een ideale gelegenheid om elkaar als buren nader te leren kennen en iets leuks met elkaar te doen. Stichting MEERGroen en Farmkitchen staan van harte achter dit idee om er samen iets leuks van te maken. Daarom nodigen we onze buren op 3 plekken op 3 opeenvolgende dagen uit, om mee te komen genieten van wat de natuur in deze periode in de aanbieding heeft.

In deze periode van het jaar springen vooral appels en pompoenen eruit. Daarom kan er op alle pekken appeltaart en pompoensoep geproefd worden en appelmoes gemaakt worden om mee naar huis te nemen als men zelf een potje en schilmesje mee neemt. Dit is zeker een leuke activiteit voor gezinnen met kinderen.

Voedseltuin: Park 2020 vrijdag 23 september: 10 tot 18 uur
De hele dag is er open dag op de Voedseltuin met rondleidingen en proeverijen van de 200 producten die we er verbouwen. Farmkitchen verzorgd hapjes en soep van eigen pompoenen.

Zaterdag 24 september: Pabstlaan fruitpark:10 tot 17 uur
Op deze dag is er samen met de wijkraad een buren dag op 2 plekken waarbij we deels de fruitcirkels op orde brengen maar ook creatief met appels en pompoenen gaan werken ( Zelf potjes meenemen en schilmesje)

Zondag 25 september: Houtwijkerveld natuur tuin met boomgaard: 13 tot 18 uur
Deze middag is deels werkdag en oogstdag en met appeltaart en appelmoes activiteiten

Voor meer informatie ga je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel je met 06-48226490

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij