Typography

023 Heemstede Sport - Inmiddels is het voetbalseizoen zo'n 6 weken onderweg en hebben de meeste teams hun draai wel gevonden. We zijn blij met alle ouders die ook dit jaar weer een steentje willen bijdragen als leider of trainer. Zonder jullie geen R.C.H.

De veranderingen dit seizoen waren best groot. Een nieuwe trainersopzet zonder CIOS-ers moet meer stabiliteit bieden en betere trainingen. Ik denk dat we hier voor een belangrijk deel in zijn geslaagd. Laten we deze weg omhoog vasthouden. Het is belangrijk dat trainers een goede instructie krijgen en worden ondersteund. Hetzelfde geldt voor de leiders van de teams. Een belangrijke taak voor onze Hoofd Jeugd Opleidingen (Hernan Noorman)

We willen graag dit seizoen als RCH heel graag ‘de lift omhoog’ nemen. Dat kunnen we alleen met jullie hulp! Vrijwilligers zijn ook bij R.C.H. een schaars goed....terwijl het toch leuk is om naast een (kantoor)baan in het weekend lekker buiten te zijn. Op de korte termijn zoeken we versterking in de jeugdcommissie! Wil je hier meer van weten? Stuur dan een mail naar mij. 

Ons motto bij R.C.H. kunnen jullie inmiddels wel dromen (hoop ik): ‘Plezier, ontwikkeling en resultaat....in die volgorde’. Heel veel teams draaien best goed en hebben veel plezier en winnen ook zo nu en dan een wedstijd. Ook fijn: we hebben de afgelopen weken flink wat nieuwe leden mogen verwelkomen. Dat leidt er soms toe dat de teams een beetje vol worden. Zodra het mogelijk is zullen we dan ook een nieuw team starten. Hopelijk kunnen we deze bescheiden groei vasthouden.

Waren jullie bij de PubQuiz? Ik heb gehoord dat het heel leuk is geweest met een verdiende winnaar, een mooie prijs. Ik geloof dat de dag erna sommige ouders en leiders stiller waren dan normaal.....de late uurtjes en de gezelligheid tja dat valt niet altijd mee. Ik heb al gehoord dat er ook een pubquiz komt voor de jeugd.   

Onlangs was er weer een geslaagd Ouder Kind Wedstrijd. Met ruim 50 kinderen, pappa's en 1 mama. Na een opwarming door Paul is gestart met 2 wedstrijden op een half veld. Op het ene veld O12 en hoger op het andere veld O11 en lager. Ik word heel blij van dit soort evenementjes. 

Groet, Cassandra Hart - jeugdvoorzitter R.C.H.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij