Typography

023 Haarlem en omgeving, Sport & Vrije tijd - Onlangs heeft Rob Hittinger zijn bedrijf Wetterwille Allround Marine Service samengevoegd met Spaerne Crafts en zet hij zijn werk op de werf van Spaerne Crafts voort. Iedereen kan hier op vertrouwde wijze terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenboord motoren; van Mercury / Mercruiser en de diverse andere merken.

Het uitlezen van de motoren is voor Rob geen probleem. Als je bij wijze van spreken al van verre komt aanvaren, hoort Rob al op afstand wat het probleem is. Een echte vakman dus. Ongetwijfeld wordt de samenwerking tussen Rob en Spaerne Crafts een succes.

Alle het voor reparatie noodzakelijke gereedschap is aanwezig op de werf van Spaerne Crafts, met de door de fabriek aangeleverde software en updates. Ook voor de kleinere motoren en natuurlijk ook voor Honda, Yamaha, Suzuki, en Tohatsu en andere buitenboordmotoren kunt u bij Spaerne Crafts terecht. Voor de grote motoren is service of reparatie op locatie mogelijk. Bij Spaerne Crafts werkt men uitsluitend met Quicksilver onderdelen en smeermiddelen, een extra voordeel dus.

Over Spaerne Crafts
Spaerne Crafts is onderdeel van WGF Capital. Omdat WGF Capital, net zoals de Gemeente Haarlem, het varen meer op de kaart wil zetten faciliteren zij momenteel zomerligplaatsen, winterstalling en het kranen en schoonmaken van boten.
Er is veel vraag naar faciliteiten ten aanzien van waterrecreatie en Spaerne Crafts wil hier graag op inspelen. Een belangrijk onderdeel hiervan is duurzaamheid. Spaerne C rafts gaat elektrisch varen stimuleren.
Momenteel beschikt men over o.a. aanlegplaatsen met elektrische laad voorziening, binnenkort komen daar ook nog eens laadpalen bij voor langsvarend publiek. Verder treft men voorbereidingen om boten te gaan ombouwen naar elektrisch varen. Duurzaamheid staat bij Spaerne Crafts hoog in het vaandel.

Meer informatie

Maus Gatsonidesweg 1
2031 AG Haarlem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij