Typography

023Haarlem en wijde omgeving, sport, gezonde hersenen - Train in een gezellige groep je lijf en brein en houd je hersenen gezond. Op woensdag 3 april start in Haarlem-Schalkwijk de 13-weekse cursus Cognitieve fitness.

De cursus wordt georganiseerd door SportSupport Kennemerland in samenwerking met Servicepaspoort. Het is een unieke trainingsmethode die speciaal is afgestemd op het positief beïnvloeden van het geheugen, het concentratievermogen, de coördinatie en de zintuigelijke vaardigheden.

Cognitieve fitness is effectief voor ouderen, mensen met cognitieve problemen en natuurlijk ook voor iedereen die zijn/haar hersenen gezond wil houden. Tijdens de training worden fitnessoefeningen en bewuste ademhalingsoefeningen gecombineerd met cognitieve elementen die de hersenen bewust activeren.

Meer informatie

De cursus start op woensdag 3 april van 9.00 - 10.00 uur met een gratis proefles en duurt daarna nog 12 weken (in totaal 13 keer). De cursus is in de gymzaal aan de Belgiëlaan 8 in Haarlem-Schalkwijk. De eerste proefles is gratis, daarna kost de deelname €60,- ( €5,- per les). Inwoners met een HaarlemPas mogen gratis meedoen. Ook vergoeden diverse verzekeringsmaatschappijen de cursus. Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Lucia Grooff via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023-5260302.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij