Typography

Door Kees Kokkelkoren, voorzitter - 023Magazine/Heemstede, Sport, Voetbal - Het is alweer te lang geleden dat ik u heb geïnformeerd over het wel en wee van onze mooie club. En dat terwijl er zoveel positiefs te melden is en we aardig aan het door ontwikkelen zijn.

Jeugd

Zeer verheugend is het om te zien dat de jeugdafdeling rustig maar gestaag doorgroeit. Het beleid dat een paar jaar geleden is ingezet, werpt vruchten af en zorgt voor duidelijkheid, rust en groei. We zijn Hoofd Jeugd Opleiding Hernan en jeugdvoorzitter Cassandra veel dank verschuldigd. Ondanks de beperkte veldcapaciteit zijn we er in geslaagd een trainingsaanbod van twee maal per week te kunnen realiseren. Vrijwel alle teams zijn voorzien van een door de club aangestelde trainer.

Rch zaterdag-1

Na een moeizame start in het vorige seizoen heeft het eerste zaterdag elftal zich in de tweede seizoenshelft heel goed hersteld. Van de laatste 12 wedstrijden werden er 10 gewonnen. We misten op 1 punt de nacompetitie. Voor het komende seizoen zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen. Kom eens kijken op de zaterdagen. De competitie start voor het eerste op zaterdag 21 september om 14.30uur met een thuiswedstrijd tegen DSK.
 
Het zou leuk zijn om voorafgaand aan de wedstrijden van het eerste, jeugdelftallen een voorwedstrijd te laten spelen. Heb je met je team daarin interesse meld je dan bij de jeugdcommissie.

Koninklijke hfc

Zoals bekend mag worden verondersteld speelt het eerste elftal van KHFC dit komende seizoen haar wedstrijden op ons complex. Een grote operatie die van de RCH zijde wordt geleid door projectleider John Hegman. Inmiddels zijn er twee wedstijden gespeeld en over de hele linie zijn beide partijen tevreden over de gang van zaken. Wekelijks wordt er geëvalueerd en worden zaken zo nodig bijgesteld. De sfeer is goed en alle indirect betrokkenen zoals de Gemeente Heemstede, Sportplaza, MHC Alliance en de omwonenden zijn met ons in overleg.  Een uitdaging gaat het worden zodra het seizoen voor RCH gaat beginnen. Dat zal 7 september zijn. Het zal dan op dagen als KHFC speelt meer dan normaal druk zijn. Houd rekening met parkeerproblemen en kom zo veel mogelijk met de fiets.

Infra

We verkeren in de gelukkige omstandigheid dat er middelen zijn om bepaalde zaken voor de langere termijn te verbeteren op het gebied van infrastructuur. Denk aan CV ketels, Boilers en lichtkoepels op het dak van de ‘oude’ kleedkamers. Verder zijn we in overleg met de Gemeente over een plan om de tribunes aan de lange zijde op te knappen. Iets waar we erg naar uitkijken.

Vrijwilligers

De club groeit en daarmee ook de behoefte aan meer vrijwilligers. Op alle terreinen zoeken we mensen voor taken als: Officier van dienst (zaterdagen), commissieleden, barpersoneel, bar coördinator tijdens de HFC wedstrijden, scheidsrechters en bestuursleden. Bent u geïnteresseerd om wat werkzaamheden uit te voeren meld u dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen contact met u op en kunnen u meer vertellen over inhoud en tijdsduur van de werkzaamheden. Maar bovenal doen wij een beroep op u allen om gebruik te maken van het inzetrooster. We vragen iedere ouder en oudere spelers zelf om een dienst uit voeren. Alleen zo kunnen we het voor ons allemaal werkbaar houden

Algemene ledenvergadering

Op donderdag 7 november is er weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV is het hoogste orgaan binnen de vereniging. De penningmeester legt verantwoording af voor het financiële beleid en presenteert de begroting voor het komende jaar. Het bestuur presenteert haar beleidsvoornemens en er zullen enige jubilarissen worden gehuldigd.  Misschien belangrijk om te weten is het gegeven dat ondergetekende afscheid zal nemen als voorzitter en er derhalve een nieuwe voorzitter zal aantreden. U bent van harte welkom en kunt meepraten over het wel en wee van de vereniging. Tot 7 november zou ik zeggen.
 
Tot zover dit beknopte overzicht van de lopende zaken. Samenvattend kunnen we stellen dat het goed gaat met de club en dat ook de vooruitzichten positief zijn. Het vrijwilligers dossier blijft hoog op de agenda staan. Help de club een handje en meld u als vrijwilliger. U bent meer dan welkom.
 
Ik wil afsluiten met een dankwoord uit te spreken aan een ieder die zich inspant voor de club. Van jeugdleiders, bestuurders, klusploegleden, overige vrijwilligers en niet te vergeten onze sponsoren….. Dank voor jullie inzet en betrokkenheid.

Vragen en/of opmerkingen?

Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij