Typography

023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Democratie is van ons allemaal. In het voorjaar heeft Frank Wildschut van de ‘Begeleidingsgroep Quick Scan Lokale Democratie’ een Quick scan gedaan van de Heemsteedse democratie en ook inwoners gevraagd wat er goed gaat en wat er beter kan.

Een enquête alleen is niet genoeg. Daarom hebben we in september de resultaten van het onderzoek besproken. U vindt het verslag van die bijeenkomst op www.heemstede.nl/lokaledemocratie. We willen hier graag vervolg aan geven tijdens een online bijeenkomst op woensdagavond 1 december van 19.30 tot 22.00 uur.

Samen komen tot concrete verbeteringen
We gaan met elkaar in gesprek over hoe we de lokale democratie meer samen in kunnen vullen. Hoe maken we samen beleid? Hoe kunnen we beter samen in uw wijk aan de slag? Hoe houden we elkaar op de hoogte en communiceren we eigenlijk met elkaar? Met uw bijdrage die avond willen we komen tot concrete verbeteringen. Doet u met ons mee? De bijeenkomst vindt vanwege de nu geldende Corona maatregelen digitaal plaats.

Aanmelden via de mail
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna u meer informatie krijgt toegestuurd.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice