Typography

023 Heemstede Politiek & Maatschappij - De politieke partijen trappen de gemeenteraadsverkiezingen af met het plakken van de verkiezingsposters op 29 januari om 13.00 uur, voor het raadhuis. De gemeenteraadsverkiezingen vinden op 16 maart plaats.

Burgemeester Astrid Nienhuis: ”Het plakken van de verkiezingsposters is een mooie symbolische aftrap van de campagnes. Natuurlijk zijn politieke partijen de komende periode ook actief op sociale media en voeren zij online campagnes. Alles om inwoners goed voor te lichten in aanloop naar de verkiezingen”.

De deelnemende partijen informeren inwoners over wat zij belangrijk vinden voor de gemeente in de komende vier jaar. De gemeente brengt een verkiezingskrant uit om inwoners te informeren over hoe en waar zij kunnen stemmen, over de plannen van diverse partijen en het lijsttrekkersdebat op 10 maart. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners gaan stemmen. Juist de lokale politiek is van invloed op de directe leefomgeving. Het feest van de democratie beginnen. Elke stem telt en elke stem is écht belangrijk

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice