Typography

Computerreparatie bij u thuis en op de zaak.

Made In 023 Dienstverlening - Uw computerprobleem is onze zorg. Voor een laag tarief repareren wij uw computer op locatie, bij ons op de zaak of bij u op de zaak. Snel, nauwkeurig en vaak voor een vaste prijs repareren wij computers van hardwareproblemen tot softwareproblemen en computerreparatie hoeft bij ons nooit lang te duren.

 

Ons werkgebied voor computerreparatie is Noord-Holland. Wij werken echter het meest in Haarlem en directe omgeving. In deze regio rekenen wij ook geen voorrijkosten.
Uiteraard kunt u ook uw pc bij ons afgeven. Wij hebben een bedrijfspand in de Waardepolder in Haarlem. Hier kunt u enkel op afspraak uw computer komen brengen.
Op uw verzoek maken wij dan graag en afspraak en kunnen vaak direct informeren wanneer uw computer weer klaar is voor gebruik. Dit is vaak op dezelfde dag!

De top 5 problemen die wij tegen komen en repareren zijn:

1. Defecte hardeschijven
2. Virus verwijdering, spyware en malware infecties
3. Langzame computer
4. Defecte videokaart.
5. Software problemen.

Computerreparatie bij een ervaren bedrijf

Ons bedrijf heeft gezamenlijk ruim 30 jaar ervaring in het repareren van computers; voor elk probleem hebben wij wel een oplossing. Als wij in een uitzonderlijk geval uw probleem tóch niet kunnen oplossen, dan betaalt u uiteraard ook niets voor onze arbeidsuren. Dit is ons no-cure no-pay beleid.

Wij verzorgen al jaren computerreparaties voor particulieren en voor het Midden- en Kleinbedrijf. Wij doen dit nog steeds met veel plezier hetgeen u ook merkt als wij uw computer mogen repareren.
Wij pakken uw probleem persoonlijk aan en denken mee over verbeteringen en oplossingen.

U kunt ook bij ons terecht voor computercursus, webdesign en alle andere IT gerelateerde onderwerpen. Zelfs tv problemen kunnen wij voor u oplossen. Wij beschikken over een ervaren UPC gecertificeerde monteur die bij problemen altijd voor u klaarstaat.

Wij hopen u van dienst te mogen zijn.

Total Progress Computerhulp
Pieter Goedkoopweg 40
2031EL Haarlem
023-7070008
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.totalprogress.nl

Mediamarkt

Drogisterij