Lesgeven doen we met veel plezier!

Made in 023 - Mijn naam is Henny van Deventer en geef al sinds 1982 autorijles en sinds 2011 is mijn dochter Vera van Deventer ook gestart met haar eigen bedrijf. Lesgeven doen wij beiden met heel veel plezier, ons werk is onze hobby. Cursisten uit Haarlem en omgeving zijn bij ons van harte welkom.

Lees meer...

Kinderdagverblijf in Haarlem

Made in 023 Onderwijs & Opvang - Op onze website willen wij u zo goed mogelijk informeren over ons kinderdagverblijf in Haarlem.

Ieder kind is van harte welkom en krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft. Wij krijgen ook regelmatig kinderen die op een groot kinderdagverblijf niet kunnen wennen.
We hebben 1 verticale groep van max. 13 kinderen van verschillende leeftijden, onder begeleiding van 2 vaste leidsters per dag. Nooit een vreemd gezicht op de groep.

Lees meer...

Drie hoofdletters M maken ons gezonder en gelukkiger  

023 Haarlem Sport - Het is geen toeval dat Jac Orie zo succesvol is geweest met zijn schaatsteam tijdens de Olympische Spelen. Orie is gepromoveerd bewegingswetenschapper en steeds meer wordt met wetenschap in de sport gewerkt om prestaties te verbeteren. Bijvoorbeeld door Katwijkvoetballer en hoofd jeugdtrainingen bij de Koninklijke HFC, Mike van de Ban. Hij gebruikt de wetenschap in de Beweegacademie Scopo Atletico aan de hand van drie M’s: Mind, Movement en Motivation, waarbij plezier, mentale vaardigheden en brede motorische ontwikkeling centraal staan.

Lees meer...

Mediamarkt

Drogisterij