Huurdersvereniging

Made in 023 Dienstverlening- Huurdersvereniging De Waakvlam is een belangenvereniging door en voor huurders, die een woning huren in Haarlem van woningcorporatie Ymere.* In zaken waarin volgens het convenant advies nodig is wordt dit, gevraagd of ongevraagd, door De Waakvlam gegeven.

Lees meer...

Computerreparatie bij u thuis en op de zaak.

Made In 023 Dienstverlening - Uw computerprobleem is onze zorg. Voor een laag tarief repareren wij uw computer op locatie, bij ons op de zaak of bij u op de zaak. Snel, nauwkeurig en vaak voor een vaste prijs repareren wij computers van hardwareproblemen tot softwareproblemen en computerreparatie hoeft bij ons nooit lang te duren.

Lees meer...

dient de mens

Made in 023 Dienstverlening - Een butler die allerlei hand- en spandiensten verricht, is voor velen een uitkomst en maakt het leven een stuk gemakkelijker. Een butler is niet meer iemand die alleen bij rijke families het huishouden bestiert en in zwarte smoking of jacket en met een kraakhelder gestreken wit overhemd het eten serveert. Welnee, de hedendaagse butler is van alle markten thuis, is breed inzetbaar en verricht allerhande klussen in en rondom het huis.

Lees meer...

Daar waar complexiteit toeneemt

Made in 023 Dienstverlening - Sinds de financiële crisis van 2008 wordt in de financiële wereld regelgeving steeds meer aangescherpt en verandert de markt in rap tempo. Of het nu zakelijk is of privé, Fiduce zorgt in deze roerige tijd voor rust in uw financiële situatie. “Wij zijn professionals op het gebied van financieel advies voor zowel bedrijven als particulieren.

Lees meer...

Mediamarkt

Drogisterij