Typography

Daar waar complexiteit toeneemt

Made in 023 Dienstverlening - Sinds de financiële crisis van 2008 wordt in de financiële wereld regelgeving steeds meer aangescherpt en verandert de markt in rap tempo. Of het nu zakelijk is of privé, Fiduce zorgt in deze roerige tijd voor rust in uw financiële situatie. “Wij zijn professionals op het gebied van financieel advies voor zowel bedrijven als particulieren.

Voor onze klanten zoeken wij de best passende financiële oplossing, toegesneden op hun persoonlijke situatie. Voor alle financiële uitdagingen heeft Fiduce specialisten in dienst. U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van (collectieve) pensioenregelingen, employee benefits, hypotheken, (bedrijfs) verzekeringen en vermogensbeheer.

Dit neemt onze klanten een hoop zorgen uit handen.” Op het gebied van pensioenen bijvoorbeeld worden de regels weer aangepast per 2015. Wij hebben als één van de eersten in Nederland voldaan aan de nieuwe eisen om adviezen te geven aan bedrijven en particulieren inzake pensioenregelingen. Door de complexiteit van deze regelgeving is het van groot belang dat werkgevers zich goed laten adviseren door een gekwalificeerd pensioenadviseur”.

Beslissingen nemen op financieel gebied wordt steeds ingewikkelder. Het aantal keuzemogelijkheden neemt explosief toe. Sommige beslissingen zijn makkelijk en andere gecompliceerd. Fiduce ontzorgt en adviseert u graag.

FIDUCE®

Mark Amama
Herenweg 149
2106 MH Heemstede

T   023-5266513
F   023-5266527
M  06-53326702
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mediamarkt

Drogisterij