Typography

Lesgeven doen we met veel plezier!

Made in 023 - Mijn naam is Henny van Deventer en geef al sinds 1982 autorijles en sinds 2011 is mijn dochter Vera van Deventer ook gestart met haar eigen bedrijf. Lesgeven doen wij beiden met heel veel plezier, ons werk is onze hobby. Cursisten uit Haarlem en omgeving zijn bij ons van harte welkom.

De rijlessen beginnen bij het door jou opgegeven (woon)adres en uiteraard word je daar ook na de les(sen) weer teruggebracht. Wij rijden altijd in nieuwe auto’s, omdat deze voorzien van de nieuwste techniek zijn. Veiligheid staat hoog in ons vaandel.

Kwaliteit is bij ons dan ook vanzelfsprekend, mond tot mond reclame is voor ons zeer essentieel.
Tevreden klanten, daar gaat het om!
Uiteraard moet ook de lesprijs in goede verhouding staan, deze is dan ook zeer concurrerend en zeker niet duurder dan andere rijscholen.
Voor ervaringen van oud leerlingen kijk op ons gastenboek op onze website

16,5 jaar
Dan kan je beginnen met Autorijlessen !
Vanaf 01 Nov 2011 is het toegestaan om met 16,5 jaar aan autorijlessen te beginnen en vervolgens als je 17 jaar bent geworden, praktijkexamen te doen.
Echter nadat je geslaagd bent, mag je tot je 18e verjaardag alleen een auto besturen onder begeleiding van een vijftal personen, die minimaal 5 jaar een rijbewijs in zijn/haar bezit heeft.

Autorijschool van Deventer
H van Alphenlaan 9
1985 CA,  Driehuis
0255-517220 / 06-55765888
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.autorijschoolvandeventer.nl

Mediamarkt

Drogisterij