Typography

Communicatie en vakmanschap zijn onze kernwaarden. 

023 Haarlem Economie - RCS is een puur Haarlems bedrijf met vele jaren ervaring. Communicatie en vakmanschap zijn onze kernwaarden. Met onze jarenlange ervaring weten wij elk project tot een goed einde te brengen, of het nu gaat om het bedekken van een plat dak of een groot renovatieproject van een monument.

Bovendien verzorg ik het installatie- en loodgieterswerkzaamheden voor binnen en buiten het huis. Maar wat misschien nog wel belangrijker is: de manier waarop wij werken. Communiceren met de opdrachtgever over de werkzaamheden, blijven afstemmen over de voortgang, eventueel meerwerk of een advies over de beste oplossing voor de klant. Wij bouwen graag een vertrouwensrelatie op met de klant en zijn pas klaar met het project als de verwachtingen helemaal zijn ingelost. Kennismaken met RCS? Graag! Wij maken altijd een kosteloze en vrijblijvende offerte. Het enige dat het u kost zijn een half uurtje van uw tijd en misschien een kop thee of een Cola Zero. Tot snel!

Telefoonnummer 023 57 49 309

Mobielnummer    06 411 83 500

e-mailadres        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website             www.rcshaarlem.nl

Richard heeft eerder in 023magazine.nl gestaan met het artikel Vicit vim virtus

Mediamarkt

Drogisterij