Typography

dient de mens

Made in 023 Dienstverlening - Een butler die allerlei hand- en spandiensten verricht, is voor velen een uitkomst en maakt het leven een stuk gemakkelijker. Een butler is niet meer iemand die alleen bij rijke families het huishouden bestiert en in zwarte smoking of jacket en met een kraakhelder gestreken wit overhemd het eten serveert. Welnee, de hedendaagse butler is van alle markten thuis, is breed inzetbaar en verricht allerhande klussen in en rondom het huis.

Lex de Groot, een echte regelneef, ís zo’n butler die met zijn bedrijf ‘Flexington’ werk uit handen neemt van mensen die daar niet aan toekomen.

Druk, druk, druk
“Geen tijd, ik heb het druk, ik heb nog zó veel te doen, ik kóm er maar niet aan toe, ik doe het wel als ik er ooit tijd voor heb”, zijn bekende kreten in de tegenwoordige jachtige huishoudens. Lex, een alom gerespecteerd persoon en jarenlang werkzaam als projectmanager in de ICT, helpt graag mensen, is met zijn sociale insteek voor menigeen een luisterend oor, heeft twee rechterhanden en is een ster in het regelen van eigenlijk alles. Lex is ook een graag geziene gast bij de Koninklijke HFC waar hij clubscheidsrechter is en diverse teams traint en coacht. Ook dat gaat hem als ‘regelneef’ bijzonder goed af. Na zijn ervaring in de corporate wereld en het inherente stressy stropdasleven, bedacht hij hoe fijn het zou zijn als hij zijn regelkwaliteiten bedrijfsmatig zou kunnen gebruiken. En dus vertrok Lex uit de ICT en startte zijn butlerbedrijf Flexington.

Hoezo Flexington
“’Flex’ is flexibel, mijn naam is ‘Lex’ en ‘ington’ verwijst naar het RTL-4 programma ‘The Blacklist’ waarin Raymond Reddington een echte regelneef is. Dit programma heb ik altijd met veel plezier gevolgd en dus leek het mij leuk om Reddington in de naam van mijn  bedrijf te verwerken”, aldus Lex.  

Wat doet Flexington
De werkzaamheden van Flexington zijn veelomvattend. “Hoeveel klussen zijn er immers niet in en rondom huis waar men vanwege drukte steeds maar niet aan toe komt en waarbij enige hulp hartstikke welkom is. Administratie bijhouden, het uitzoeken van verzekeringspapieren, het opschonen van de computer, aanleggen en verbeteren van een WiFi-netwerk in huis, het maken van een fotoboek, schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden, boodschappen doen, onderhoud van de tuin, klein onderhoud aan het huis zoals timmer- en schilderwerk, chauffeursdiensten, de kinderen ergens naartoe brengen, de hond uitlaten óf gewoon een praatje maken met iemand die daar behoefte aan heeft. Álles is bij ons mogelijk”, aldus Lex. Ook het regelen en aansturen van andere mensen is een taak die Flexington als butler op zich kan nemen. Welke taken dat zijn, hangt weer af van de gemaakte afspraken.

Netwerk
Naast het feit dat Lex graag mensen helpt, wil hij met zijn bedrijf ook een netwerk bouwen van mensen die inzetbaar zijn voor diverse klussen. “Jij bent bijvoorbeeld goed in iets. Als ik daar dan via Flexington een aanvraag voor krijg, dan kan ik jou bijvoorbeeld tegen een kleine vergoeding op deze klus zetten. Op die wijze is de klant geholpen en kunnen wij daar beiden ons voordeel mee doen. Zorgen dat we elkaar met elkaar helpen”, aldus Lex.

Persoonlijke aanpak
Alle diensten worden uiteraard verricht op basis van wederzijds vertrouwen. Als de persoonlijke wensen kenbaar zijn en afspraken geregeld, krijgt Flexington de huissleutel en voert alle gewenste taken uit. Zo is bij thuiskomst de ijskast weer gevuld en de afvalbak geleegd zonder dat iemand daarvoor thuis moest blijven.
Lex: “Flexington is als het ware een butlerbedrijf dat het drukke leven van opdrachtgevers veraangenaamt en hen aldus meer tijd biedt voor ontspanning en vrije tijd. Wij werken deze klussen, net zoals het butlers bij rijke families betaamt, in no-time weg. Met Flexington is zo’n butler nu voor iedereen beschikbaar”.   

Dus heeft u het druk, druk en nog eens druk en vraagt u zich af waar u de tijd vandaan haalt? Neem dan contact op met Flexington, zij zetten alle puntjes op de i. Al vanaf € 9,95 staat Flexington bij u voor de deur. Wilt u meer informatie? Ga naar www.flexington.nl of bel naar Lex op 06-2188.7806.

Jos de Jong

023 Haarlem en verre omgeving - Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Dat is ook de reden dat we duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf hebben geïmplementeerd.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving - In Haarlem, met haar charmante historische gebouwen en schilderachtige grachten, is het opsporen van lekken een taak die je best overlaat aan een professionele lekdetectie specialist uit Haarlem.

Lees meer...

Zoekt u een zakelijke lening voor uw MKB-onderneming? Ontdek dan de opties voor een zakelijke lening. Is deze lening om uw voorraad te vergroten? Of uw digitale aanwezigheid te versterken? Of om op een andere wijze te expanderen? Bij MKB Krediet Nederland kunt u al een zakelijke lening krijgen vanaf € 25.000. Het aanvragen van deze zakelijke lening verloopt gemakkelijk online via de website van MKB Krediet Nederland.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving - De Haarlemse Menno is een heuse Youtube ster met bijna 40 miljoen views inmiddels.  Menno heeft jarenlang als wiskunde docent gewerkt op het Ichthus Lyceum in Driehuis.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, natuur - De biologische lentemarkt in de Kweektuin is vanaf nu onderdeel van het Springer Festival, met allerlei workshops, lezingen en activiteiten. En gratis tuinadvies!

Lees meer...

“Het geheel vernieuwde restaurant De Kloosterkeuken (foto: Adam van Noort).” - 023 Haarlem en verre omgeving, Restaurants, uit eten - Twee leerwerkrestaurants in Haarlem gaan vanaf de zomerperiode samen verder.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Sport, fietsen, evenementen - Interesse in de geschiedenis van Spaarndam en omgeving? Doe dan mee met deze fietstocht. Deze loopt over een afwisselende route door een stuk van Spaarnwoude dat van historische betekenis is.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Fietsen, evenementen, sport, uitgaan - Wandelen door het open gebied aan de grens van Haarlem tussen stad en duin, waar vroeger het groente- en bloembollenteeltgebied van Haarlem was, en door het bos van Duinvliet.

Lees meer...

023Magazine, Lifestyle & Gezondheid - Immunity is een poederdrank verrijkt met vitamines. Een combinatie van acerola-, druivenpit-, Ginseng-, resveratrol- en gemberextract, zwarte bessen- en zwarte wortelpoeder, gezoet met kokosbloesemsuiker.

Lees meer...

023 Heemstede, Politiek, gemeente Heemstede - Op 29 februari 2024 zal Karen Millenaar door de gemeenteraad benoemd worden als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Heemstede.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omstreken Maatschappij, hulp, voedselhulp - Er komen 2 Voedselbank inleverpunten bij in Haarlem-Noord en Spaarndam. De twee kerken waar dit vanaf 1 december kan, doen mee aan de actie ‘Samen tegen armoede’.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving, Maatschappij - Klimaatverandering, opwarming, duurzaamheid: onderwerpen die niet weg te denken zijn uit het nieuws. Zuinig zijn met materialen en de natuur is nodig om het voor onze kinderen en generaties daarna nog een beetje leefbaar te houden. Voelen de bewoners van Schalkwijk zich hierbij betrokken?

Lees meer...

023magazine.nl geprint

Vitamines & Supplementen & Gewicht

023 Nieuws