Typography

Foto: Essay 1

023 Zandvoort Sport - Zaterdag 2 maart zal op Circuit Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2018-2019.

De strijd om het kampioenschap ligt nog geheel open en het aantal titelkandidaten is groot. Bezoekers kunnen zich gereed maken voor een spannende ontknoping in de Zandvoortse duinen. De Podium Celebration in Bernie’s Bar & Kitchen vormt de sfeervolle afsluiting van het evenement. Hier krijgen de podiumfinishers in een warme en gezellige omgeving de bokalen uitgereikt.

Elk punt van belang

Er valt nog een flink aantal kampioenschapspunten te verdelen, waardoor de strijd om de titel, tijdens de Final 4, erg spannend belooft te worden. Bovenaan het klassement staat regerend winterkampioen Dennis de Borst. Zijn teamgenoot op de snelle FEBO Racing Team SEAT Leon TCR is Lorenzo van Riet. Voor Van Riet zou het de eerste wintertitel in zijn carrière kunnen worden, nadat zij vader Pim van Riet de vorige twee wintertitels met De Borst wist te pakken. Makkelijk gaat het niet worden, want ook Jan Evers en Henny van Doorn maken serieus kans op de titel. Met hun BMW 123D rijden zij in Divisie III en het duo heeft slechts twee punten achterstand op klassementsleiders De Borst en Van Riet. Ook Kevin Veltman en Remon Vos hebben zicht op de titel, net als Paul Harkema en Niels Langeveld. Meer dan twintig coureurs maken kans op de wintertitel. Veel equipes zullen dan ook volledig op de zege in hun klasse gefocust zijn.

Meer dan 30 inschrijvingen

De voorlopige inschrijflijst voor de Final 4 telt al meer dan 30 teams. In het Winter Endurance Kampioenschap wordt gestreden in vier divisies. De snelste raceauto’s strijden in Divisie I. Auto’s als de Porsche 991 GT3 Cup, Dodge Challenger V8 GT en Audi R8 GT3 maken hier hun opwachting.

In Divisie II strijden de BMW M4 GTR, BMW E46 GTR en SEAT Leon TCR om de punten. Ook de snelle Audi RS3 LMS TCR is van de partij in Divisie II. Spannend wordt het ook in Divisie III met auto’s als de Renault Clio Sport, BMW 123D en BMW 330D. Divisie IV is het domein van de clubsport racers, waaronder BMW E30 Cup en BMW 318ti Cup auto’s. Zij nemen het in de klasse op tegen de Mercedes SLK, SEAT Ibiza en Honda Civic.

Podium Celebration bij Bernie’s Bar & Kitchen

Na afloop van de Final 4 zullen de podiumfinishers uit elke divisie gehuldigd worden bij de Podium Celebration in Bernie’s Bar & Kitchen.

Gratis toegang voor bezoekers, Bernie’s Bar & Kitchen geopend

Voor de Final 4 is de toegang geheel gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk. Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun auto voor € 6,00 op Parking A van het circuitterrein parkeren. Het programma begint om 10.00 uur met de kwalificatie. De Final 4 start om 12.00 uur. Voorafgaand aan de start, omstreeks 11.35 uur, start de Grid Walk, die gratis toegankelijk is voor alle bezoekers. Het restaurant Bernie’s Bar & Kitchen, gelegen boven het pitsgebouw, met uniek zicht op pitlane, is geopend voor alle bezoekers voor lunch, diner, drinks en bites. Reserveringen kunnen ook al vooraf gemaakt worden via www.bernies.nl.

023 Haarlem en verre omgeving - Als schoonmaakbedrijf zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op het milieu. Dat is ook de reden dat we duurzaamheid in elke vezel van ons bedrijf hebben geïmplementeerd.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving - In Haarlem, met haar charmante historische gebouwen en schilderachtige grachten, is het opsporen van lekken een taak die je best overlaat aan een professionele lekdetectie specialist uit Haarlem.

Lees meer...

Zoekt u een zakelijke lening voor uw MKB-onderneming? Ontdek dan de opties voor een zakelijke lening. Is deze lening om uw voorraad te vergroten? Of uw digitale aanwezigheid te versterken? Of om op een andere wijze te expanderen? Bij MKB Krediet Nederland kunt u al een zakelijke lening krijgen vanaf € 25.000. Het aanvragen van deze zakelijke lening verloopt gemakkelijk online via de website van MKB Krediet Nederland.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving - De Haarlemse Menno is een heuse Youtube ster met bijna 40 miljoen views inmiddels.  Menno heeft jarenlang als wiskunde docent gewerkt op het Ichthus Lyceum in Driehuis.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, natuur - De biologische lentemarkt in de Kweektuin is vanaf nu onderdeel van het Springer Festival, met allerlei workshops, lezingen en activiteiten. En gratis tuinadvies!

Lees meer...

“Het geheel vernieuwde restaurant De Kloosterkeuken (foto: Adam van Noort).” - 023 Haarlem en verre omgeving, Restaurants, uit eten - Twee leerwerkrestaurants in Haarlem gaan vanaf de zomerperiode samen verder.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Sport, fietsen, evenementen - Interesse in de geschiedenis van Spaarndam en omgeving? Doe dan mee met deze fietstocht. Deze loopt over een afwisselende route door een stuk van Spaarnwoude dat van historische betekenis is.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omgeving, Fietsen, evenementen, sport, uitgaan - Wandelen door het open gebied aan de grens van Haarlem tussen stad en duin, waar vroeger het groente- en bloembollenteeltgebied van Haarlem was, en door het bos van Duinvliet.

Lees meer...

023Magazine, Lifestyle & Gezondheid - Immunity is een poederdrank verrijkt met vitamines. Een combinatie van acerola-, druivenpit-, Ginseng-, resveratrol- en gemberextract, zwarte bessen- en zwarte wortelpoeder, gezoet met kokosbloesemsuiker.

Lees meer...

023 Heemstede, Politiek, gemeente Heemstede - Op 29 februari 2024 zal Karen Millenaar door de gemeenteraad benoemd worden als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Heemstede.

Lees meer...

023 Haarlem en verre omstreken Maatschappij, hulp, voedselhulp - Er komen 2 Voedselbank inleverpunten bij in Haarlem-Noord en Spaarndam. De twee kerken waar dit vanaf 1 december kan, doen mee aan de actie ‘Samen tegen armoede’.

Lees meer...

023 Haarlem en wijde omgeving, Maatschappij - Klimaatverandering, opwarming, duurzaamheid: onderwerpen die niet weg te denken zijn uit het nieuws. Zuinig zijn met materialen en de natuur is nodig om het voor onze kinderen en generaties daarna nog een beetje leefbaar te houden. Voelen de bewoners van Schalkwijk zich hierbij betrokken?

Lees meer...

023magazine.nl geprint

Vitamines & Supplementen & Gewicht

023 Nieuws