Typography

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

023 Haarlem – Economie en duurzaamheid - De vijfde editie van de regionale Participatiemarkt gaat volledig digitaal plaatsvinden. Op woensdag 16 september om 11.00 uur gaat het evenement via diverse, sociale media live.

Alle 60 deelnemende organisaties gaan zich via een korte videopitch presenteren. Zij zijn actief met wijkwerk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen, werkstages en betaald werk. Inwoners van de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort kunnen zich zo oriënteren en laten informeren over wat er allemaal mogelijk is. Deze digitale markt zal worden geopend door burgemeester Jos Wienen van Haarlem met aansluitend enkele interviews. De Participatiemarkt is vier keer live in Bibliotheek Haarlem-Schalkwijk georganiseerd. Het aantal bezoekers nam toe tot meer dan 1.000 in 2019. De Corona crisis maakt dat de 2020-editie niet op 6 april 2020 en ook niet op 16 september fysiek-live kan plaatsvinden. Daarom is voor de digitaal-live versie besloten. Dat biedt als voordeel dat de Participatiemarkt ook na de opening op 16 september digitaal kan doorlopen. Het evenement wordt georganiseerd door Bibliotheek Haarlem-Schalkwijk, Pasmatch Personeelsdiensten en de vier regiogemeenten. Meer informatie: www.participatiemarkthaarlem.nl.

categorieën

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

Lees meer...

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

Lees meer...

023 Cruquius Economie, duurzaamheid, educatie - Twaalf statushouders gaan een opleiding tot kapper afronden. Zij lopen nu stage en doen daarna examen voor een certificaat.

Lees meer...

Houten kop en wieken op 6 november naar werkplaats Oterleek

Lees meer...

Wie dicht de stad?

Lees meer...

023 Heemstede Cultuur - Zeer waarschijnlijk krijgt de Nicolaas Beets-school, nu gehuisvest aan de Sportparklaan, een nieuwe toekomst. De school verhuist naar het Seinterrein op de voormalige buitenplaats Meer en Bosch en betrekt dan het Dr. A.M. Lorentz de Haas Laboratorium.

Lees meer...

Politie dreigt met boete van 140 euro

Lees meer...

023 Heemstede Sport - Na een moeilijke paar maanden krabbelt de maatschappij weer op. Ik hoop oprecht dat u bespaart bent gebleven van ongelukken als gevolg van het virus en dat u zowel zakelijk als privé in goede gezondheid het leven verder kunt vervolgen.

Lees meer...

023 Lifestyle en Gezondheid – We weten het allemaal, water drinken is gezond! Om die reden heeft Haarlem maar liefst 11 watertappunten , waar je gratis je flesje of bidon kunt vullen.

Lees meer...

Nieuwe regels voor het stallen van fietsen bij station Heemstede-Aerdenhout

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & maatschappij - Quinten de Lange is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlem. Op 26 augustus 2020 wordt hij officieel geïnstalleerd, tegelijk met de eerste kinderraad.

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & Maatschappij - Op 4 mei herdenken we in heel Nederland verschillende groepen oorlogsslachtoffers. Wat dood- en doodzonde dat 75 jaar bevrijding zonder publiek moet worden herdacht omdat het coronavirus overal roet in het eten gooit.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws