Typography

023 Haarlem - Naast actrice en presentatrice is Yvon Jaspers ook schrijfster, onlangs verscheen haar kookboek De keukentafel van het Noorden. Om die reden is Yvon zaterdagmiddag 4 november om 12.00 uur te gast bij H. de Vries Boeken in Haarlem voor een Meet & Greet.

In De keukentafel van het Noorden toont Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar, puur en vooral heerlijk eten. Geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van kanelbullar tot kladdkaka. Vanaf nu geen dag meer zonder fika en nooit meer een winter zonder hygge.

300x250

Sak van den Yvon Jaspers (1973) is tv-presentatrice, actrice en schrijfster. Jarenlang schreef zij columns voor Margriet en VIVA en heeft ze enkele kinderboeken geschreven. Ook is ze al jarenlang actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, waarvoor ze het kookboek Spaghetti op het plafond heeft uitgebracht.

Datum : Zaterdag 4 november 2017

Tijdstip : 12.00 - 13.00 uur

Locatie : H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27, 2011 GK Haarlem

Toegang : Gratis

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

12 december 2018

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen