Typography

023 Haarlem Economie - Vrijdag 13 april vindt al weer de derde editie van de Haarlemse BusinnessBorrel plaats, iedere tweede vrijdag van de maand op Zijlweg 1.

Zowel de borrels van Netwerk BTB en die van de Sociëteit werden al goed bezocht maar door deze samenwerking en focus op ondernemers wordt dit dé ultieme plek waar je als ondernemer in 2018 bij wilt zijn. Heb jij een leuk netwerk dan ben je van harte uitgenodigd! Met de parkeergarage Raaks heel dichtbij is het verleidelijk om dichtbij te parkeren, maar de Sociëteit ligt zo centraal -en het wordt heel gezellig- dat het verstandiger is om toch op de fiets te komen.

 

Allround DJ Flexy Frank zorgt voor de muzikale omlijsting en programmeert daarnaast iedere editie een live optreden. Op 13 april is dit John-Lewis Cabot! Een energieke en gepassioneerde singer-songwriter die ernaar streeft om elk optreden speciaal te maken en zijn publiek daarbij te betrekken. John heeft een uitgebreide achtergrond in de muziek, met onder andere liveoptredens met 3FM Serious Request, deelname aan de beste singer-songwriter van Nederland, optredens in verschillende zalen als Paradiso, de Melkweg en meer.

Entree voor de BusinessBorrel is kosteloos, het inleveren van een visitekaartje volstaat. Hiermee maken alle bezoekers ook kans op een gratis fles wijn die op de avond zelf verloot zal worden.

Haarlemse BusinessBorrel
Iedere tweede vrijdag vd maand: 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli 2018
Aanvang: 17:30 uur tot 21:00 uur
Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem
Entree: kosteloos, slechts visitekaartjes meenemen

Info en updates: www.facebook.com/SocieteitVereeniging
Website:  www.societeitvereeniging.nl

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

21 januari 2019

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

Mediamarkt

Yarden

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen