Typography

Artie Ramsodit (oud raadslid PvdA) was  begin dit jaar een half jaar in India met mijn gezin. In Bangalore heeft ze ervaring opgedaan met citygames om een betere (beleids)aanpak te realiseren vanuit behoeften van bewoners.

Hiervoor heeft ze samengewerkt met Fields of View (http://fieldsofview.in/) Eind november is  Bharath Palavalli van Fields of View uit Bangalore in Nederland. Op 24 november gaan we met hem in Haarlem aan de slag met de citygame. 

De citygame is inmiddels meer dan honderd keer ingezet. Onder andere in sloppenwijken in Mumbai. Zie het filmpje op http://www.platform31.nl/nieuws/vlog-hoe-peil-je-de-bewoners-in-de-slums-van-india.

Wanneer: 24 november van 17:30 tot 20:30 met maaltijd

Waar: Badhuis Leidsebuurt, Leidseplein 49, 2013 PW Haarlem

Doel: Samen met bewoners, vrijwilligers, zelforganisaties, politici, beleidsmakers, onderzoekers en andere professionals gaan we de city-game spelen. Zo ontdekken we wat mensen willen en wat echt nodig is voor een Haarlem dat werkt. 

Aanmelden: via de e-mail bij Artie Ramsodit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of whatsapp 06-24261821. Laat voor 20 november weten of je komen kunt.

Kosten: wat jij het waard vindt na afloop. De opbrengst gaat naar activiteiten in sloppenwijken in India

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Trombose

coolblue

Greenchoice