Typography

023Haarlem Maatschappij - Alleen dit jaar al zijn er in Haarlem 650 fietsen gestolen. Dat is nog al een aantal en het is natuurlijk stevig balen als je, na even je fiest te hebben neergezet, terugkomt en een lege plaats ziet in plaats van je fiets! De politie Haarlem wil het minder interessant maken voor fietsendieven en biedt aan om uw fiets gratis te laten ingraveren met een speciaal framenummer. Heeft uw fiets al een framenummer?

Dan krijgt u een gratis sleutelhanger met ingegraveerd framenummer mee. Veel gestolen fietsen worden door zo’n gegraveerde code teruggevonden door de politie. En een gegraveerde fiets is voor dieven een stuk minder interessant om mee te nemen, doordat de fiets daarna op te sporen is.  
Vorige week is de politie al begonnen met dit initiatief, maar ook in de maand september is er volop de gelegenheid om van dit graveren gebruik te maken.


Alle data en locaties
Woensdag 11 september, Grote Markt, van 18.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 17 september, op het plein waar de Grote Houtstraat en Gierstraat samenkomen (tegenover het Proveniershof), van 13.00 tot 15.00 uur.
Maandag 7 oktober, Grote Markt, van 11.00 tot 14.00 uur

Let op: neem uw legitimatiebewijs mee.

Kijk op www.haarlem.nl/nieuws/fiets-kwijt-of-gestolen wat u zelf kunt doen om diefstal te voorkomen en wat u kunt doen als uw fiets toch gestolen is.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

20 februari 2020

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen