Typography

Bedrijf en Samenleving, grote kanshebber voor Koninklijke Onderscheiding.

023 Haarlem Maatschappij – ‘Stem op ons!’ is een grote wens van de stichting Bedrijf en Samenleving.  Samen met onze Burgemeester, ‪Dieuwertje Blok en ‪Dos Hermanos roept zij Haarlemmers op, om te stemmen op hun Mentor-project! Na 12 jaar hard werken is de stichting

genomineerd en maakt kans op het ‘Appeltje van Oranje’, dat wordt uitgereikt door koningin Maxima. Een ware bekroning en een zeer verdiende erkenning voor hun maatschappelijke werk van de meer dan 1000 vrijwilligers die vastgelopen, Haarlemse jongeren weer op weg helpen.

Het lukt lang niet alle jongeren om een geslaagde overgang naar volwassenheid te maken. Probleemjongeren verlaten vaak vroegtijdig school, raken werkloos, belanden in de criminaliteit of op straat. Zij hebben extra steun nodig voor een betere toekomst.

Stemmen voor het Appeltje van Oranje
Als u op basis van de activiteiten van de stichting Bedrijf en Samenleving meent dat deze zeer verantwoorde maatschappelijke stichting het bewuste Appeltje van Oranje verdient, stem & bevestig dan je stem via je mail: appeltjevanoranje.nl/projecten/bedrijf-en-samenleving.

Over de stichting Bedrijf en Samenleving
Stichting Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken (B&SHO) werd negen jaar geleden opgericht met als doel het bedrijfsleven in contact te brengen met kansarme doelgroepen. „Door mensen, middelen, munten en de media in te zetten voor de samenleving ontstaat een win-winsituatie'', zo stelt directeur Marijke Aukema.
„Bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen en de samenleving is er bij gebaat. Door middel van projecten en evenementen werken we aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke problemen.'' Die zijn gericht op kinderen, (zwerf)jongeren, immigranten en mensen die problemen ondervinden met aansluiting op de arbeidsmarkt.

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

26 januari 2020

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen