Typography

Bedrijf en Samenleving, grote kanshebber voor Koninklijke Onderscheiding.

023 Haarlem Maatschappij – ‘Stem op ons!’ is een grote wens van de stichting Bedrijf en Samenleving.  Samen met onze Burgemeester, ‪Dieuwertje Blok en ‪Dos Hermanos roept zij Haarlemmers op, om te stemmen op hun Mentor-project! Na 12 jaar hard werken is de stichting

genomineerd en maakt kans op het ‘Appeltje van Oranje’, dat wordt uitgereikt door koningin Maxima. Een ware bekroning en een zeer verdiende erkenning voor hun maatschappelijke werk van de meer dan 1000 vrijwilligers die vastgelopen, Haarlemse jongeren weer op weg helpen.

Het lukt lang niet alle jongeren om een geslaagde overgang naar volwassenheid te maken. Probleemjongeren verlaten vaak vroegtijdig school, raken werkloos, belanden in de criminaliteit of op straat. Zij hebben extra steun nodig voor een betere toekomst.

Stemmen voor het Appeltje van Oranje
Als u op basis van de activiteiten van de stichting Bedrijf en Samenleving meent dat deze zeer verantwoorde maatschappelijke stichting het bewuste Appeltje van Oranje verdient, stem & bevestig dan je stem via je mail: appeltjevanoranje.nl/projecten/bedrijf-en-samenleving.

Over de stichting Bedrijf en Samenleving
Stichting Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken (B&SHO) werd negen jaar geleden opgericht met als doel het bedrijfsleven in contact te brengen met kansarme doelgroepen. „Door mensen, middelen, munten en de media in te zetten voor de samenleving ontstaat een win-winsituatie'', zo stelt directeur Marijke Aukema.
„Bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen en de samenleving is er bij gebaat. Door middel van projecten en evenementen werken we aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke problemen.'' Die zijn gericht op kinderen, (zwerf)jongeren, immigranten en mensen die problemen ondervinden met aansluiting op de arbeidsmarkt.

categorieën

023 Hoofddorp Economie & Duurzaamheid - PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass.

Lees meer...

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

Lees meer...

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

Lees meer...

023 Heemstede/Bennebroek Cultuur - Het nieuwste nummer van HeerlijkHeden, het kwartaalblad van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, is onlangs verschenen.

Lees meer...

023 Overveen Cultuur & Uitgaan - Omdat de 4e editie van klassiek festival Klaterklanken vanwege het Coronavirus is afgelast hebben de samenstellers van het festival een podcast en videoroute gemaakt met de musici en ensembles die zouden deelnemen aan het festival.

Lees meer...

Luigi Prins scoort opnieuw ‘historisch’ zilver bij internationale FIABCI Awards

Lees meer...

Foto: Renata Jansen Fotografie

Lees meer...

023 Haarlem Gezondheid - Is de diagnose dementie vastgesteld bij uw vader, moeder of partner? Dan zal bij uw naaste na verloop van tijd de behoefte aan hulp en ondersteuning toenemen. Zeker wanneer hij of zij het liefst zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Herkent u als mantelzorger deze situatie? Wellicht kan de particuliere zorg van thuiszorgorganisatie Zuster Jansen dan de uitkomst bieden. Kiezen voor particuliere thuiszorg heeft meerdere voordelen. Hieronder leest u welke dit precies zijn.

Lees meer...

Politie dreigt met boete van 140 euro

Lees meer...

023 Heemstede Politiek/Maatschappij/Lifestyle - De bestaande landelijke en aanvullende lokale maatregelen om ondernemers in Heemstede te ondersteunen tijdens corona, zijn uitgebreid. Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heemstede heeft besloten dat ondernemers met een terras vanaf 1 juni geen extra precariobelasting betalen voor de uitbreiding van het terras.

Lees meer...

Nieuwe regels voor het stallen van fietsen bij station Heemstede-Aerdenhout

Lees meer...

023 Haarlem Politiek & maatschappij - Quinten de Lange is de nieuwe kinderburgemeester van Haarlem. Op 26 augustus 2020 wordt hij officieel geïnstalleerd, tegelijk met de eerste kinderraad.

Lees meer...

023magazine.nl geprint

023 Nieuws